Deze topmodellen domineerden NY Fashion Week

New York Fashion Week is nog maar net afgelopen en er was één ding wat ons enorm opviel, namelijk dé modellen die NYFW domineerden. Zo viel het op dat modellen als Romee Strijd, Sanne Vloet en Kendall Jenner eerder frontrow naar de shows keken dan dat ze meeliepen. Het waren juist andere opvallende gezichten die iedere show geboekt werden. De zusjes Hadid waren uiteraard niet te missen. Ook Victoria’s Secret Angel Joan Smalls werd volop geboekt. Daarnaast waren er een aantal Nederlandse toppers waar we enorm trots op mogen zijn, Birgit Kos liep de show van Brandon Maxwell en Zimmerman. Yasmin Wijnaldum zagen we ook terug op de runway van Brandon Maxwell maar ook bij de show van Escada. Dan was er nog de blonde Maartje Verhoef, zij liep in de shows van Zimmerman en Escada. Maar de échte stunner van NYFW was toch wel de 17-jarige Kaia Gerber, het jonge model is hard aan de slag om een even grote carrière te krijgen als haar moeder Cindy Crawford.

Gigi Hadid

Bella Hadid

Kaia Gerber

Birgit Kos

Joan Smalls

Maartje Verhoef

Yasmin Wijnaldum

Welk model is jouw absolute favoriet?