Manager Justin Bieber 1,5 zeer bezorgd geweest

Scooter Braun de manager van Justin Bieber doet bij The Red Pill Podcast een boekje over zijn pupil. Hij maakte zich namelijk gedurende een periode van ongeveer 1,5 jaar enorme zorgen over Justin. De zanger gebruikte in die tijd veel drank en drugs, waardoor Braun vaak bang was dat hij de volgende dag niet ging halen. Wat Scooter Braun ook zei niets drong door tot de jonge Justin. Op het moment dat Justin genoeg geld had om zijn management te verlaten ging het volgens Braun bergafwaarts, hij werd namelijk opgepakt wegens rijden onder invloed en het bekogelen van het huis van zijn buren met eieren. Toch keerde daarna het tij en belde Justin Bieber zijn voormalig manager op om te vertellen dat hij het anders wilde gaan doen en zijn leven wilde beteren. Inmiddels is de zanger helemaal gelukkig met zijn verloofde Hailey Baldwin en lijkt het erop dat het goed met hem gaat.