Is dit Kendall of Kylie op deze cover?

Category: ★ Fashion News

De zusjes Kendall en Kylie Jenner zijn géén tweeling maar lijken best wel een beetje op elkaar. Máár op de cover van de Britse Glamour zou je haast denken dat niet Kylie maar Kendall op de foto staat. Overigens is dit slechts één van de drie Glamour covers die deze maand zullen uitkomen met Kylie als model én moeten we toegeven dat op de andere twee covers wel heel duidelijk te zien is dat we met Kylie te maken hebben. Is de cover in kwestie dan toevallig een foto waarop Kylie veel weg heeft van haar zus óf zou er photoshop aan te pas zijn gekomen? Beoordeel de cover van de Britse Glamour hieronder zelf. Glamour heeft er in ieder geval voor gezorgd dat de cover veel besproken wordt in de media 😉

View this post on Instagram

COVER 1 @GLAMOURUK

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

it’s been an epic year so far. 🙏🏼

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Om te vergelijken hieronder een foto van de twee zusjes samen.

View this post on Instagram

love u sister @kendalljenner

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on