Al vier jaar organiseert Rihanna het Diamond Ball wat een jaarlijks evenement is waarbij er geld wordt op gehaald voor haar stichting Clara Lionel Foundation. Dit jaar vond het evenement plaats in het luxe Cipriani Wallstreet Restaurant in New York. Rihanna was zelf de diamond van de avond in een prachtig couture stuk van Alexis Mabille. Over de kanten jumpsuit zat een soort parelmoerkleurige rok die aan de voorkant een enorme strik vormde. De outfit werd afgestyled met zilveren diamanten sieraden. Opmerkelijk is wel dat de outfit waarschijnlijk enorm duur is geweest en het evenement juist was bedoelt om geld op te halen voor het goede doel. In dit geval voelt het dan ook tegenstrijdig dat er zoveel geld is gestoken in de outfit van de zangeres. De look was uiteraard wél gewoon prachtig en ééntje die we je niet willen onthouden.