Liefdes kiekjes huwelijk Laura Ponticorvo

Category: ★ Entertainment News

Laura Ponticorvo en Ryan Rijger stapten bijna een week geleden in het huwelijksbootje. De twee zijn zielsgelukkig samen en dat spat van de trouwfoto’s af. Momenteel geniet het pas getrouwde stel nog even van een rondreis door Italië en bezoeken ze plekken als Venetië en San-Marino om nog even dat heerlijke Italiaanse sfeertje te blijven voelen. Gelukkig kunnen we in Nederland intussen genieten van de eerste prachtige huwelijksfoto’s die de twee op Instagram plaatsten. Happy newlyweds! 

View this post on Instagram

Wat ooit begonnen is als een droom, is deze droom nu werkelijkheid geworden 💕Ik ben zo verschrikkelijk verliefd op jou en ben zo mega trots op ons dat wij onze droombruiloft hebben gerealiseerd met al onze lieve familie en vrienden🌸Het was heel intiem, bijzonder en emotioneel en het heeft zoveel mensen weer verbonden met elkaar waardoor de liefde die ik voor iedereen heb alleen nog maar sterker is geworden💕 Ik zal deze drie dagen nooit meer vergeten. @langeair We did it!!! Op naar nog veel meer gezonde en liefdevolle jaren met jou als mijn man aan mijn zij👰🏻💍🤵🏽#italianwedding #weddingLauraRyan #newlyweds #justmarried #married #happywife #dreamwedding Voor alle brides to be, mijn jurk is van @jatoncouture en deze heb ik gevonden bij @bloomfeld.luxury.bridal 👗 Voor alle grooms to be, Ryan heeft zijn pak op maat laten maken bij @genaioworld🙏🏼 Onze trouwfoto’s zijn gemaakt door @ralfczogallik #eppelfotografie en onze weddingplanner die ons een jaar lang door dik en dun heeft gesteund en geholpen heeft is onze lieve Leontine @ilmatrimonioitaliano 🇮🇹 We gaan nu Venetië onveilig maken🚙 #roadtrip

A post shared by LAURA PONTICORVO-RIJGER (@lauraponticorvo) on

View this post on Instagram

I just can’t believe our wedding has come to an end💍It was the most beautiful day of my life! Everything was just perfect 👰🏻🤵🏽Thanks to our lovely friends and family, our wedding planner @ilmatrimonioitaliano our photographer @ralfczogallik filmmaker @ufukozcanofficial our lovely @nomadsphoto the finishing touch by @weddingdeco.nl and beautiful flowers by @silvia_profumo_di_fiori my wedding dress of @bloomfeld.luxury.bridal👗our wedding rings and beautiful jewelry of @caratantwerp a big shout out to my best friend @alfredo_hernando and @realhaironline for always making sure my hair and make-up is on fleek, @joeyferre for being our Cupido and master of ceremonies and of course thanks to the most beautiful place of Italy @relaisvillagiuliafano 🇮🇹We are so thankful and happy. Couldn’t wish for more💕 Thank you baby @langeair for being my husband! I’m the luckiest woman in the world💕#weddingLauraRyan #italianwedding #wedding #justgotmarried #newlyweds #eppelfotografie

A post shared by LAURA PONTICORVO-RIJGER (@lauraponticorvo) on