Op wenkbrauwen gebied is er de laatste jaren heel wat gebeurd. Waar we in de 90’s het liefst gingen voor zo dun en strak mogelijk is het tegenwoordig belangrijk dat de wenkbrauwen wat voller zijn en iets natuurlijker. Tegenwoordig tekenen we de wenkbrauwen het liefst zo net mogelijk in met onze favoriete wenkbrauwpoeders. Daarnaast ging er een wereld voor ons open door de microblading techniek waarmee we perfecte wenkbrauwen kunnen laten tatoeëren. Toch gaan we nu een nieuwe trend in die gaat om hele natuurlijke volle wenkbrauwen waarbij we de wenkbrauwen niet per se meer perfect intekenen. De happy brow trend houdt in dat we dee wenkbrauwen zoveel mogelijk laten groeien, doorborstellen en wellicht heel lichtjes intekenen. Kort gezegd komt het er op neer dat het allemaal net iets warriger en natuurlijker mag dan dat we al deden. De happy brow ziet er ongeveer zo uit als in de foto’s hieronder.