Beyoncé is aan de laatste negen shows van The On The Run Tour II begonnen. Inmiddels is Beyoncé dan ook weer terug in haar oude vertrouwde Houston. Zoals het een ware wereldster betaamd horen daar natuurlijk weer een aantal nieuwe to die for tour looks bij. Gisteravond droeg Beyoncé ten minste twee looks waar je zeer zeker jaloers op zult worden, het ging om een groene 80’s glitter dress met voorop een gigantische bloem én een knalroze glitterpak. Yes you read it well, een roze glitterpak!  Het pak van Peter Pilotto was volledig bedekt met Swarovski steentjes en heeft dus waarschijnlijk een fortuin gekost. De groene jurk komt van de couture collectie van modehuis Balmain en is eveneens een meesterstuk.

Klik in de foto op het pijltje naar rechts voor meer foto’s van het roze glitterpak.

https://www.instagram.com/p/Bn0FLUDH-gw/

Wat is jouw favoriete Beyoncé tour look?