Relatie Fajah Lourens voorbij

Faya Lourens had een tijd lang een relatie met de tien jaar jongere Igor Neves. De timmerman kluste aan haar huis toen de vonk oversloeg. Hij woonde daarna tijdelijk bij haar in maar kocht toen toch een eigen woning. Hierover zei Faya destijds dat ze wilde dat Igor ook iets voor zichzelf had. Op dat moment kwam de geruchtenmolen over dat het niet goed zou gaan met het stel wel opgang maar Faya hield haar lippen verder stijf op elkaar. Vandaag schreef ze echter bij een Instagram post dat ze er nog niet klaar voor was om toe te geven dat haar relatie voorbij is. Inmiddels is de relatie tussen de twee een maand voorbij en heeft ze de moed om toe te geven dat de liefde over is. Ze geeft in haar Instagram post ook aan dat ze zich verder oké voelt en geliefd door iedereen.

https://www.instagram.com/p/Bn1t3obi2tU/?taken-by=fayaofficial