Liefdes Kiekjes huwelijk Kim Kötter

Category: ★ Entertainment News

Kim Kötter en haar grote liefde zanger Jaap Reesema gaven elkaar 7 september het jawoord. De locatie van de droombruiloft was in Tirol. Kim scoorde haar bijzondere met sterren bedekte trouwjurk bij Koonings The Wedding Palace. Lisette Lubbers Fotografie legde de grote dag voor het verliefde stel vast. Dus mocht je binnenkort gaan trouwen dan weet je bij wie je moet zijn, want de foto’s zijn echt fantastisch geworden, zo kunnen we zien op Instagram. Wij genieten dan ook volop van de mooie plaatjes, want wat zagen ze er mooi uit hè? En dan die kleine boys, wat een schatjes!

View this post on Instagram

S P R O O K J E #weddingjaapkim

A post shared by KIM KÖTTER (@kimkotter) on

View this post on Instagram

Tot man & vrouw… ❤

A post shared by KIM KÖTTER (@kimkotter) on

View this post on Instagram

Jaaaaa

A post shared by KIM KÖTTER (@kimkotter) on

View this post on Instagram

De ceremonie was nog maar 1 seconde gestart en we lagen al dubbel.. onze ambtenaar.. dames en heren mag ik u voorstellen: Twentse cabaretier Jan Riesewijk. . . Ik ken Jan al vanaf 2002 toen we samen een presentatie in het openluchttheater van Losser mogen doen. Daar heb ik al gezegd: "jan als ik ooit ga trouwen moet jij ons trouwen" Jan werd naast ziekenverzorgende inderdaad BABS. Maar ook acteur. Hij speelde de broer van Herman Finkers in de mega populaire twentsche serie 'van Jonge Leu en oale groond'. Ook daar heb ik samen met hem, maar ook met mijn zusje Moniek en vriendin Esther en vriendin Lisette in gespeeld. . . Het was de aller aller aller beste ingeving die ik ooit heb gehad. Deze man is fantastisch. De hele ceremonie was in 't plat. Jaap houdt enorm van de Twentse taal. Jan speelde met name in op de verschillen tussen het westen (vrienden en familie jaap) en het oosten (die van mij) op neutrale grond (Oostenrijk) We werden er flink doorheen gehaald, maar ook de rest van de gasten. Hilarisch. Overigens op de momenten dat het serieus hoorde te zijn was hij dat ook. Op een kleine slip of the tongue na dan.. #dranmetdelippe (u mag nu de bruid kussen, maar dan op een soort van brommers kiekn achtige manier Hahaha) zo genoten van de ceremonie!!

A post shared by KIM KÖTTER (@kimkotter) on

View this post on Instagram

Mama, je zou toch met mij trouwen?

A post shared by KIM KÖTTER (@kimkotter) on

View this post on Instagram

Check de boys 🤣 zoenen is vies..

A post shared by KIM KÖTTER (@kimkotter) on

View this post on Instagram

En mijn vader zag dat het goed was.. #zoverliefd

A post shared by KIM KÖTTER (@kimkotter) on

View this post on Instagram

Final walk..

A post shared by KIM KÖTTER (@kimkotter) on

View this post on Instagram

Wachtend op mijn papa..

A post shared by KIM KÖTTER (@kimkotter) on

View this post on Instagram

❤ #weddingjaapkim

A post shared by KIM KÖTTER (@kimkotter) on