Zo blijft Leontine Borsato jong

In een interview met Veronica Magazine vertelt Leontine Borsato wat ze aan haar uiterlijk doet. Naar eigen zeggen doet ze daar best veel aan maar ze gebruikt weinig botox. Dit omdat ze het niet mooi vindt dat vrouwen leeftijdloos worden door allerlei ingrepen die ze hebben gedaan. Ze houdt er dan ook van als vrouwen op gracieuze wijze ouder worden. Haar voorbeelden zijn Audrey Hepburn, Marilyn Monroe en Brigitte Bardot, die allemaal mooi ouder werden zonder ingrepen of ladingen botox. Zelf heeft ze één keer botox in haar voorhoofd laten spuiten, maar dat zou ze nu nooit meer doen, haar lach werd er totaal anders door. Nu laat ze alleen nog heel af en toe een klein beetje botox in haar fronsrimpel spuiten, maar wel op een natuurlijke manier zodat er ook nog gewoon een fronsje af kan. Naast een klein beetje botox slikt Leontine collageen om een jonge huid te houden en laat ze regelmatig peelings doen en doet ze af en toe lichttherapie. Ze merkt wel op dat een verzorgt uiterlijk en daar mee bezig zijn ook bij haar vak hoort als presentatrice en actrice.

View this post on Instagram

Dinner with my husband ❤️

A post shared by Leontine (@leontineborsato) on

View this post on Instagram

Take me back please #greece🇬🇷

A post shared by Leontine (@leontineborsato) on