Gisteravond was de eerste uitzending van het nieuwe SBS-programma ‘De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken’. In het programma gaat de familie Roelvink logeren bij families die het niet zo ruim hebben als zij en moeten ze zien te leven van een bijstandsuitkering. De kijkcijfers van de eerste aflevering waren veelbelovend echter kregen de broertjes Roelvink toch veel kritiek. Zo vonden kijkers dat ze behoorlijk verwend overkwamen. Een uitspraak als “Je staat er nu in, maar het besef dat je hier de hele maand moet vertoeven is er nog niet echt, ik denk wel dat wij het zwaar gaan krijgen” schoot bij sommige kijkers in het verkeerde keelgat. Het is natuurlijk niet leuk voor de gewone mensen die in die wijk wonen dat het gezien wordt als ‘heel zwaar’. Naast kritische reacties zijn er gelukkig ook een hele hoop kijkers die het programma fantastisch vonden.

https://www.instagram.com/p/Bl51pcPFEBd/?taken-by=daveroelvink