Runway Report: Off-White SS’19

Virgil Abloh’s Off-White show was één van de shows waar menig fashionliefhebber naar uitkeek tijdens Paris Fashion Week SS ’19. BFF’s Bella Hadid en Kendall Jenner openden de show tegelijkertijd. Het komt zelden voor dat een ontwerper er voor kiest om twee modellen samen de show te laten openen, maar zoals met alles is Off-White hierin ook weer vernieuwend. Daarnaast liepen er een aantal topsporters mee in de show. Dan hebben we het echt over Olympische medaillewinnaars of landelijke kampioenen op de 100 meter sprint. Bijzonder dus! Gelukkig bleef er ook nog plek over voor topmodellen Jourdan Dunn, Karlie Kloss, onze eigen Romee Strijd en de piepjonge Kaia Gerber. De beste looks van de show zie je hieronder.

Bella Hadid

Kendall Jenner

Kaia Gerber

Romee Strijd

Karlie Kloss

Jourdan Dunn

Virgil Abloh himself.