Zo zou je erbij moeten lopen volgens Anna Wintour

Anna Wintour is de hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue. Ze zat bij alle shows tijdens fashion month frontrow, áls ze al de tijd had om te komen. Anna weet door haar beroep precies wat wel en niet fashionable is en daar deed ze afgelopen week een boekje over open. Het zijn tips waar we allemaal iets aan hebben, want zo zegt ze ‘Look-at-me’ kleding is namelijk uit. Denk aan té sexy en té overdreven, néé ga liever voor de ‘volwassen-vrouw-look’. Zo deden designers Riccardo Tisci en Paul Andrew een ode aan de volwassen en hardwerkende vrouw. Het gaat hierbij om verfijndheid; crispy witte blouses, zijden materialen en rustige kleuren. Dus gooi je hysterische outfits maar uit het raam, want die tijd is dus officieel voorbij. En je weet, als Anna het zegt, dan kun je dat maar beter geloven 😉