5x beauty trends gespot tijdens fashion month

In de afgelopen fashion month hebben we weer een aantal toffe beauty en hair trends ontdekt die helemaal terug gaan komen volgende zomer. Zo mag alles weer lekker naturel, make-up wordt gedragen alsof je het niet op hebt. In het straatje puur natuur past ook de happy-brow trend waarbij je, je wenkbrauwen omhoog kamt. Daarnaast is de wetlook helemaal terug, zowel in de variant waarbij je, je lokken achterover komt en als strakke staart of knot. Spot de vijf meest opvallende beauty en hair trends van de afgelopen fashion maand hieronder.

Trend #1. No make-up look.

Trend #2. De wetlook. 

Trend #3. Extreem strakke staart of knot.

https://www.instagram.com/p/BoPvUwEni7E/?tagged=offwhitess19

Trend #4. Happy Brows.

View this post on Instagram

STELLA @stellamaxwell

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus) on

Trend #5. De hoge knot.

View this post on Instagram

what an honor to be back with my @fendi family. grazie!

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on