Trijntje Oosterhuis 24 Kilo Afgevallen

Trijntje Oosterhuis is enorm afgevallen, de zangeres is maar liefst 24 kilo kwijt. Trijntje verteld aan tijdschrift Beau Monde dat het niet vanzelf ging, ze is met een personal trainer aan de slag gegaan. Naar eigen zeggen is Trijntje geen geboren slanke den en moest ze heel wat moeite doen om na drie kinderen weer op haar ideale gewicht te komen. Het goede resultaat heeft Trijntje behaalt door Alizonne therapie, waarbij door ultrasonore trillingen onderhuids vet wordt aangepakt. Daarnaast houdt deze therapie in dat er regelmatig pijnlijke bindweefselmassages op de planning staan om de doorbloeding en de vet afbraak te stimuleren. Uiteraard het aller belangrijkste component aan deze therapie is om vooral gezond te eten. Daarmee wordt organische voeding bedoelt zoals groente, vlees, vis, granen zuivel en eieren.