Bodyguard Kim Kardashian liet steken vallen

Tijdens de brute roofoverval op Kim Kardashian in Parijs heeft haar toenmalige bodyguard steken laten vallen, zo schrijft TMZ. De verzekeringsmaatschappij van Kim klaagt hem namelijk aan voor 6 miljoen euro. Dit omdat hij Kim niet goed genoeg zou hebben beschermd, zo werkte de intercom niet bij de deur, was het slot van het complex waar ze verbleef kapot en ging hij met Kim’s zussen mee die, die avond gingen stappen in de Franse hoofdstad. Op het moment van de overval was Kim dus helemaal alleen en was er niemand in de buurt die haar kon beschermen. Kim neemt de bodyguard, die goed bevriend raakte met de familie, niets kwalijk maar nam een maand na de overval wel afscheid van hem. Het is voor de bodyguard niet te hopen dat hij echt 6 miljoen moet gaan betalen aan de verzekeringsmaatschappij.