Lieke van Lexmond steekt Yolande Hadid

Yolanda Hadid, de moeder van topmodellen Bella en Gigi Hadid, presenteerde gisteravond haar boek ‘Hoor Me’. Het boek gaat over het leven van Yolanda die strijd tegen de ziekte van Lyme. Tijdens de presentatie vertelde Yolanda enorm open en eerlijk over haar situatie en wat dit met haar leven heeft gedaan. Lieke van Lexmond was enorm onder de indruk van het verhaal van Yolanda en vond het belangrijk om dit aan haar te laten weten via Instagram. Lieke schrijft dat ze ontroerd was door de openheid van Yolanda en dat ze haar al vanaf het eerste moment bewonderde. Daarnaast hoopte ze voor een kleurrijke toekomst voor de moeder van de topmodellen. Yolanda is daarop weer erg blij met de lieve woorden van Lieke en bedankt haar nog even persoonlijk via haar Instagram stories.