Lieke van Lexmond steunt Yolanda Hadid

Category: ★ Entertainment News

Yolanda Hadid, de moeder van topmodellen Bella en Gigi Hadid, presenteerde gisteravond haar boek ‘Hoor Me’. Het boek gaat over het leven van Yolanda die strijd tegen de ziekte van Lyme. Tijdens de presentatie vertelde Yolanda enorm open en eerlijk over haar situatie en wat dit met haar leven heeft gedaan. Lieke van Lexmond was enorm onder de indruk van het verhaal van Yolanda en vond het belangrijk om dit aan haar te laten weten via Instagram. Lieke schrijft dat ze ontroerd was door de openheid van Yolanda en dat ze haar al vanaf het eerste moment bewonderde. Daarnaast hoopte ze voor een kleurrijke toekomst voor de moeder van de topmodellen. Yolanda is daarop weer erg blij met de lieve woorden van Lieke en bedankt haar nog even persoonlijk via haar Instagram stories.

View this post on Instagram

Lieve @yolanda.hadid , al vanaf het eerste moment dat ik je op televisie zag (interview jaren geleden met Ivo Niehe) vond ik je geweldig. Een prachtige stralende vrouw, enorm veel gevoel voor esthetiek, maar bovenal enorm veel liefde voor je gezin en de natuur. Je werd daarna helaas ziek, verliest veel kracht aan Lyme. Een ziekte die helaas nog altijd niet opgelost is. Ik bewonder je eerlijkheid op social media over je ziekte, maar ook dat je altijd overal de liefde voor het leven doorheen voelt. Je bent nog altijd even stralend en geweldig als de eerste keer dat ik je zag. Vandaag signeerde je je boek, gaf je een ongelooflijk mooi en ontroerend interview en liet je wederom zien dat je hart echt op de juiste plek zit. Dat je je kennis zo deelt met zoveel anderen mensen vind ik echt helemaal te gek. Een quote uit je boek is “Hoe zwaarder je storm, hoe stralender je regenboog” Ik wens voor jou dat de regenboog de allermooiste, zuiverste kleuren zal geven. Dat de storm een beetje over is en nooit meer zo heftig zal terugkeren. Heel veel liefs. 🙏🏼 #HoorMe De strijd tegen de onzichtbare symptomen van Lyme.

A post shared by Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond) on