Johnny de Mol & Anouk van Schie Trouwen Vandaag

De grote dag is aangebroken voor Johnny de Mol en zijn grote liefde Anouk van Schie. De bruiloft vindt plaats op een spectaculaire locatie in de Algarve, Portugal. De locatie is echter voor de buitenwereld volledig afgesloten omdat het stel in alle rust wil gaan trouwen. De afgelopen dagen waren Johnny en Anouk al in Portugal om zich voor te bereiden op alles wat er komen gaat. Dat de bruiloft echt is begonnen blijkt wel uit het feit dat André Hazes gisteravond een verassingsoptreden gaf. Hij vertelde dat hij de afgelopen weken lippen stijf op elkaar moest houden. Het wachten was het waard want het optreden was namelijk geweldig. Naar verluid zullen Johnny en Anouk vandaag écht het jawoord tegen elkaar zeggen maar nog niets is vanuit hun kant definitief bevestigd. Het blijft dus nog even afwachten maar de eerste foto’s zullen na het weekend ongetwijfeld in de media verschijnen.

De foto van André en Johnny die gisteravond is gemaakt zie je hier.