3x Beyoncé’s laatste spectaculaire tour looks

Category: ★ Fashion News

Al in juni begon voor Beyoncé en Jay-Z hun grote On the Run II wereldtournee. Afgelopen donderdag kwam aan deze super bijzondere tour dan uiteindelijk een einde. De laatste show was in Seattle én nog één keer trok Beyoncé haar meest spectaculaire outfits uit de kast. Wat is deze vrouw een wereldster! Laten we ook haar man niet vergeten die dit alles mogelijk maakte en ook het dak eraf rapte in werkelijk iedere concerthal. De laatste drie show looks van Queen B hebben we voor je op een rijtje gezet. Onze ultieme favoriet? Look numero uno!

Look 1.

Klik in de foto hierboven op het pijltje naar rechts voor meer foto’s.

Look 2.

 

Look 3. 

View this post on Instagram

So happy to be in the Bay! 3 more shows to go!

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Klik in de foto’s hierboven op het pijltje naar rechts voor meer foto’s.