Deze BN’ers doen mee met Boxing Stars van RTL5

Televisiezender RTL5 komt met een nieuw entertainment programma naar buiten. Het gaat om het programma ‘Boxing Stars’ waarbij bekende Nederlanders tegen elkaar zullen gaan strijden in de boxring. Sterren die er voor zijn gevraagd en de uitdaging aan gaan zijn onder andere Mascha Feoktistova (Beautygloss), Jessie Jazz Vuijk (voormalig Miss Nederland), Carlos Platierluna (Winnaar Expeditie Robinson 2017), Kaj Leroy (zanger), Rick Brandsteder (Presentator), Laura Ponticorvo (vlogger), Saar Koningsberger (vlogger), Joelle Witsche (model), Amanda Tsatsos (reality ster) en Michella Kox (reality ster). In totaal doen er maar liefst 8 bekende vrouwen en 16 bekende mannen mee aan het programma. Helaas zijn nog niet alle namen bekend, al beloofd het nu al een spektakel te worden. Alle bekende Nederlanders hebben zich de afgelopen weken in het zweet gewerkt tijdens de vele box trainingen die zij hebben gehad door legendes uit de bokswereld als Don Diego Poeder, Raymond Joval en Esther Schouten. In een wekelijkse live uitzending zal te zien zijn hoe de sterren het tegen elkaar opnemen. Boxing Stars is vanaf woensdag 31 oktober om 20.30 uur te zien op RTL5.