Style Inspiration: Zo combineer je felle kleuren

Tijden Amsterdam Fashion Week zagen we dat het dragen van veel kleuren bij elkaar populair is. Het was een thema dat bijna in iedere show terug kwam. Zo zagen we één en al kleur bij Le Café Noir studio, maar bracht ook Hudson’s Bay een ode aan kleur. Uiteraard is het combineren van opvallende kleuren best gewaagd, toch zorgt het ervoor dat je er super stijlvol en vrolijk bij loopt. Een tip voor het combineren van statement kleuren is door te gaan voor bijvoorbeeld een sweater, jas of broek in een felle kleur gecombineerd met een accessoire of schoenen in een opvallende kleur. Een andere vaak toegepaste truc om kleur op kleur te dragen is het combineren van complementaire kleuren. In dat geval combineer je dus rood en groen, geel en paars of blauw en oranje. Maar het blijft natuurlijk een kwestie van durven en experimenteren.