3x Luxe Parfums die niet iedereen heeft

Parfum is heel erg persoonsgebonden. Een geur kan iemand echt typeren. Natuurlijk wil jij natuurlijk wel dat je signature geur uniek is. Niet eentje die iedereen al draagt. Wij hebben drie luxe parfum tips voor je die niet iedereen heeft.

Aether – Ether Oxyde €100,- voor 50ml via Skins Cosmetics

 

Image result for aether perfume

Ether Oxyde heeft iets weg van het wel bekende Molecule 01 parfum die tegenwoordig heel veel mensen al hebben. Ether Oxyde heeft dezelfde elementen maar is toch anders. De hoofdnoten uit deze parfum zijn hout en ethyl acetaat. 

Juliette has a Gun – Lady Vengeance €85,- voor 50ml via Skins Cosmetics

Image result for juliette has a gun lady vengeance

Juliette has a Gun is een prijzig parfummerk, dat moeten we toegeven. Toch verkopen ze ook een aantal (redelijk) betaalbare parfums, zoals het populaire Lady Vengeance. Een hele sexy geur doch chique geur met topnoten als Bulgaarse roos, patchoeli, vanille en amber. Deze geur is heel elegant en bedoelt voor verleidelijke vrouwen.

Diptyque – L’Ombre Dans L’Eau €125,- voor 75 ml via Skins Cosmetics.

Image result for Diptyque - L'Ombre Dans L'Eau

De geur van L’Ombre Dans L’Eau bevat eveneens de heerlijke noten van Bulgaarse Roos. Volgens de producent doet het parfum je denken aan een Engelse tuin, namelijk hoffelijkheid en idyllische landelijkheid. Een geur die je eens moet proberen als je van fris doch chique houdt.