Beau van Erven Dorens grote winnaar Televizier Gala

Gisteravond was het dan eindelijk zover voor televisietalent in Nederland. Het Televizier-Ring Gala 2018 vond plaats in het AFAS Live Theater. Met 52% van de stemmen ging de belangrijkste prijs van de avond, ‘De Gouden Televizier-Ring 2018’, naar Beau van Erven Dorens met zijn programma ‘Beau Five Days Inside’. Andere kanshebbers in deze categorie waren De Luizenmoeder en Expeditie Robinson. De ontlading bij Beau was super groot zeker nadat hij eerder op de avond ook al bekroond werd tot Beste Presentator. Chantal Janzen ging er opnieuw met de titel Beste Presentatrice vandoor. Gelukkig voor De Luizenmoeder bleef het programma niet met lege handen achter want Ilse Warringa die de rol speelde van Juf Ank werd Beste Actrice. Het grootste talent van Nederland is komiek Kaj Gorgels.

De prijswinnaars:
Beste Presentator: Beau van Erven Dorens
Beste Presentatrice: Chantal Janzen
Beste Actrice: Ilse Warringa

Beste Talent: Kaj Gorgels

Gouden Stuiver: De Eindmusical
Digital Impact Award: Wie is de Mol?