Deze IT-Girls moet je volgen (WK??)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Sophia Roe
Sophia is stylist en komt uit Copenhagen. Ze leeft voor de mode en dat zie je terug in haar eigentijdse stijl die Franse invloeden heeft. Zo draagt ze perfecte basics als blazers, jeans en mooi uitgesneden pantalons. Haar natuurlijke haar en make-up maken haar extra knap.

View this post on Instagram

New week, same uniform #smillingontheinside

A post shared by Sophia Roe (@sophiaroe) on

View this post on Instagram

Poncho perfect #nycfw

A post shared by Sophia Roe (@sophiaroe) on

View this post on Instagram

Aware of my FLARES 🖤 #inmyjbrand @jbrandjeans

A post shared by Sophia Roe (@sophiaroe) on

Johannes Huebl
Oké, Johannes past niet per se tussen een lijst met ‘it-girls’ maar is wel een mode-icoon die je zou moeten volgen. Waarom? Hij is de man van Olivia Palermo (die kennen we allemaal) en is de perfecte inspiratiebron voor de outfits van onze lovers. Voor de vrijgezellen onder ons, hij is ook nog eens heel knap 😉

View this post on Instagram

Rainy days @gregwilliamsphotography

A post shared by Johannes Huebl (@johanneshuebl) on

View this post on Instagram

Sundays

A post shared by Johannes Huebl (@johanneshuebl) on


Sabrina Meijer
We sluiten af met een it-girl van Nederlandse bodem die in haar dagelijks leven fotografe is. Haar creatieve mastermind zie je dan ook terug in haar perfecte Instagram feed. Daarnaast heeft ze een handjevol fashionable vriendinnen als; Nicole Huisman, Lizzy van der Ligt en Stephanie Broek.

View this post on Instagram

🐍 / #imintoit

A post shared by Sabrina Meijer (@sabrina.meijer) on