Sinds een tijdje maken we vol plezier gebruik van de do-it-yourself pink gellac set. Pink gellac is de ideale oplossing voor vrouwen die van verzorgde nagels houden op een betaalbare manier. Je investeert eenmalig in een pink gellac set en daarna kun je altijd genieten van verzorgde nagels die twee weken lang blijven zitten. Geen gedoe met chips in je nagels, je hoeft niet overdreven voorzichtig te doen met je pas gelakte nagels en daarnaast kost het lakken je slechts 30 minuten van je tijd. Een absolute aanrader dus voor iedere vrouw die het te duur vindt om iedere maand naar een nagelsalon te gaan maar wel houdt van nette nagels.

Stap 1. Vijl je nagels in de juiste vorm, druk je nagelriemen naar achter en ontvet je nagels.

Stap 2. Lak je nagels met de primer en laat het ongeveer 10 seconden aan de lucht drogen.

Stap 3. Lak je nagels met de basecoat en doe ze 15 seconden onder de lamp.

Stap 4. Lak je nagels met een mooi kleurtje, let op: dunne laagjes! Zorg er voor dat je ongeveer een halve millimeter over houdt langs je nagelriemen. Droog de nagels vervolgens 1 minuut onder de lamp.

Stap 5. Herhaal stap 4 voor het tweede laagje 🙂

Stap 6. Lak de nagels nu met het ‘Shine’ nagellakje en doe de nagels nogmaals een minuutje onder de lamp.

Et voila, voor de komende twee weken heb je perfect gelakte nagels!

Tip: De kleur blush orange is perfect voor nette natuurlijke nagels. Baby pink (de kleur die je hieronder ziet) is nÊt ietsje opvallender maar ook heel cute.

De sets van Pink Gellac koop je hier vanaf â‚Ŧ76,-.