Deze bekende make-up artists moet je volgen

Als redactrice van Your Daily Fashion News weet ik als geen ander hoe belangrijk het internet is geweest in het ontwikkelen van mijn eigen make-up skills. Ik keek uren filmpjes van Beautygloss, Huda Beauty en Lauren Curtis op YouTube. Toen het Instagram tijdperk aanbrak begon het smullen van nog meer beauty content pas echt. Een aantal make-up artist volgen we al jaren op de voet.

Serena Goldenbaum
Serena is de visagiste en hairstyliste van Sylvie Meis. Dit doet ze inmiddels al heel wat jaren met heel veel plezier. Sylvie en Serena zijn simpelweg onafscheidelijk en dat snappen we heel goed want er is maar één iemand die Sylvie zo mooi kant maken en dat is Serena Goldenbaum.

Xelly Cabau
Xelly Cabau maakt naast haar grote zus Yolanthe ook veel bekende Nederlanders op. Zo doet ze regelmatig de modecampagnes voor Josh V en werkt ze voor bekende bladen. Daarnaast deelt ze haar tips en tricks uit jarenlange ervaring met je op haar YouTube kanaal. Haar eerlijkheid en spontaniteit maken Xelly echt een make-up artist die je moet volgen.

Leco van Zadelhoff
Iedere maand deelt Leco zijn ‘Leco Look’ in tijdschrift Beau Monde. Daarnaast maakt hij veel bekende Nederlands op voor shoots in de bladen of presentatieklussen voor RTL. Denk aan Chantal Janzen, Leontine Borsato en Angela Groothuizen. Leco weet precies hoe hij van een mooie vrouw een nog mooiere vrouw moet maken.

Celine Bernaerts
Celine Bernaerts is excentriek, extravagant en een kei in haar vak. Ze geeft les op House of Orange Make-up Academy, wat één van de hoogst aangeschreven make-up opleidingen van Nederland is. Daarnaast is ze zelf ook model, zo spotten we haar onlangs nog in de Nederlandse Vogue en &C Magazine. Celine heeft naast make-up skills ook een heel goed stijlgevoel.