DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK??)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Jeanne Damas
Jeanne is een Parijs model dat onder contract staat bij Viva model management en DNA Models. Ze wordt volgens Vogue het voorbeeld van Parisian Chic genoemd en dat kunnen wij alleen maar beamen.

View this post on Instagram

Dancing queen wannabe 🤟🏼

A post shared by Jeanne 💋 (@jeannedamas) on

View this post on Instagram

Officially Summer 🐚

A post shared by Jeanne 💋 (@jeannedamas) on

View this post on Instagram

Omotesando 📍

A post shared by Jeanne 💋 (@jeannedamas) on


Grece Ghanem
Grece Ghanem (52) heeft een stijlgevoel waar je u tegen zegt. Je vindt haar in complete Gucci outfits tot gewaagde crop tops. Aan het dragen van fashionable outfits hangt geen leeftijd is haar boodschap!

View this post on Instagram

💄💋

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem) on

View this post on Instagram

Strolling 💃🏼

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem) on


Gxiayan
Xiayan is heel artistiek en dat zie je teug op haar fantastische Instagram account. De foto’s zijn allemaal heel professioneel gemaakt en geven je echt dat ‘extravagante’ gevoel. Daarnaast heet Xiayan een super goede stijl die gekenmerkt wordt door rustige kleuren en catchy accessoires of schoeisel.