5x De beauty secrets van Beyoncé

De make-up artist van niemand minder da Beyoncé deelde op de Dutch Beauty Academy in Amsterdam de zangeres haar best kept beauty secrets. Wij zijn er zeker van dat jij deze ook wilt weten. Mister Sir John Barnett deelde vijf super handige en simpele tips waar je nog niet aan had gedacht!

Beauty Secret #1. Embryolisse dagcrème gecombineerd met een BB Cream

Beauty Secret #2. Wees een foundation minimalist -> niet fris en gezond.

Beauty Secret #3. Taupe (MAC) bronzer op neusbrug en jukbeenderen.

Beauty Secret #4. Ga voor een auberginekleurige eyeliner, dit valt meer op dan zwart of bruin.

Beauty Secret #5. Drink iedere dag een glas wortelsap, dit zit bomvol caroteen en stimuleert de cel vernieuwing van de huid. Daarnaast is het belangrijk genoeg vitamine K binnen te krijgen want dit zorgt voor een goede bloedcirculatie. Vitamine K zit voornamelijk in boerenkool.