Girl Boss Danique Bossers lanceert eerste boek

Girlboss en it-girl Danique Bossers lanceert haar eerste boek ‘Work hard, play hard’. Het boek gaat over het ontstaan en de groei van haar eigen bedrijf Most Wanted. Twee dagen na de lancering staat het boek al op nummer 2 van de boeken top 10 op Bol.com. De verkoop gaat dus super goed en dat is ook niet zo vreemd want Danique is een zakelijk wonder. Daarmee is ze dan ook een inspiratiebron voor velen omdat ze al op jonge leeftijd haar eigen online kleding webshop en twee eigen winkels in het centrum van Rotterdam en Amsterdam heeft. De groei van het bedrijf ging hard, mede dankzij haar populariteit op social media en haar vriend Pieter die haar regelmatig heeft geholpen. Naast haar zakelijke succes leer je Danique zelf ook een stukje beter kennen omdat er veel persoonlijke verhalen in het boek staan. Een musthave dus voor iedereen die de droom heeft om een succesvolle onderneming te starten.