Realityster Amanda Tsatsos-Balk is in zak en as omdat haar man Stavros, waarmee ze pas is getrouwd, is aangehouden wegens verdenking van hennepteelt in Wassenaar. In drie woningen die hij daar huurde zijn namelijk ca. 4200 hennepplanten gevonden. RTL Boulevard meldde het nieuws gister en wist te achterhalen dat de politie op drie achtereenvolgende dagen, eind september en begin oktober, drie verschillende plantages heeft ontmanteld. Het was iemand uit de buurt die de politie tipte, al snel werd er een onderzoek gestart en nog dezelfde week konden ze Stavros aanhouden bij één van de panden. In het woonhuis van Stavros werden contanten en sieraden gevonden in de kluis. Het OM meldt dat het gaat om een grote zaak omdat de hennepteelt grootschalig is en in een lange periode heeft plaatsgevonden. Er is daarbij geld witgewassen en elektriciteit gestolen. Amanda is volledig in shock na de aanhouding en wist naar eigen zeggen van niets, ze heeft dan ook geen idee wat er allemaal aan de hand is en ze is intens verdrietig. Haar zorg is nu om er voor de kinderen te zijn, dat is de prioriteit. Verder moet ook zij afwachten wat er nog komen gaat. Stavros zelf heeft via zijn advocaat laten weten dat hij ieder geval negentig dagen in voorarrest blijft.