Gigi Hadid woeden op paparazzi fotograaf

Model Gigi Hadid is woedend op een nog onbekende paparazzi fotograaf. Het model postte gister een foto op haar Instagram van zichzelf waarbij ze werd gefotografeerd door de paparazzi. De foto in kwestie is uiteraard ook gemaakt door een paparazzi fotograaf. Gigi wist echter niet door wie, dus gaf hem op haar account geen foto credits. De fotograaf waar het om gaat greep zijn kans schoon om hier een slaatje uit te slaan. Hij klaagde Gigi aan voor het onrechtmatig delen van de foto zonder toestemming van de fotograaf, waardoor ze waarschijnlijk een hoge boete aan hem moet betalen. Het klinkt al even oneerlijk als het is, want tenslotte wordt het model iedere dag zonder toestemming door de fotografen gefotografeerd, dat moeten modellen maar accepteren. Dat fotografen hun foto’s verkopen is prima, maar om op zo’n manier het model in kwestie aan te klagen is onmenselijk vindt Gigi. Ze spreekt er dan ook schande van en laat dit in een hele duidelijke post weten op Instagram. Hadid krijgt veel steun van haar zusje Bella, maar ook BFF Kendall Jenner en andere collega modellen. We snappen maar al te goed dat Gigi hierover enorm gefrustreerd is!