Rihanna slaat aanbod optreden Super Bowl af

Rihanna is onlangs gevraagd of ze wil optreden tijdens de Super Bowl 2019. De zangeres sloeg het bijzondere aanbod echter af, dit ondanks het feit dat alleen de grootste en bekendste artiesten de kans krijgen om op de Super Bowl op te treden. Rihanna maakte haar keuze omdat ze steun wil betuigen aan American Football Player Colin Kapernick die vorig jaar onterecht door het slijk werd gehaald nadat hij knielde tijdens het Amerikaanse volkslied. Hij knielde destijds om aandacht te vragen voor discriminatie door de politie. Deze actie werd echter niet gewaardeerd en het zorgde ervoor dat Kapernick langere tijd werd geschorst en dus al bijna een jaar geen wedstrijden meer kan spelen. Oneerlijk, zo vindt Rihanna, daarom sloeg ze het aanbod voor het Super Bowl optreden af. Het optreden zal nu worden ingevuld door Maroon 5 die enorm uitkijken naar het optreden.