Romee Strijd neemt social media break

Romee Strijd plaatste gister een foto op Instagram om te laten weten dat ze een stapje terug gaat doen op haar sociale media kanalen. Zo zal ze even geen foto’s plaatsen op Instagram en ook geen video’s op haar YouTube kanaal. Romee heeft op Instagram maar liefst 4.7 miljoen volgers, maar die zullen voorlopig even moeten wachten voordat er nieuwe content online komt. De knappe blondine beseft namelijk steeds vaker wat ze écht belangrijk vindt in het leven en dat zijn familie, vrienden en de mensen waarmee ze werkt. Ze wil dan ook meer focus leggen op wat er voor haar echt toe doet en dat zijn geen materialistische zaken zoals dure kleding en geld. Ze geeft aan dat je geen geluk haalt uit deze dingen maar uit jezelf en de mensen om je heen die je lief hebt. Een verstandig besluit en ook een voorbeeld voor jonge meiden die mee worden gesleept in alles wat er ‘Insta-perfect’ uit ziet. Romee’s social media break komt een klein beetje op een ongelukkig moment omdat ze maar liefst drie keer is genomineerd door Revolve voor de ‘Model of the Year’ award, ‘Best YouTube Channel of the Year’ én ‘BFFs of the Year’ samen met Negin Mirsalehi. Deze nominaties draaien allemaal om social media populariteit. Daarom is het extra knap van het model dat ze niet bang is om even een stapje terug te doen.