Zoë Niewold geniet bij Miss International in Tokyo

In Tokyo vindt momenteel één van de grootste missverkiezingen ter wereld plaats. Het gaat om Miss international waar de Drentse Zoë Niewold ons land mag vertegenwoordigen. Miss International is na Miss Universe en Miss World de grootste schoonheidsverkiezing ter wereld. Zoë reisde vorige week af naar Japan om de komende drie weken Nederland op de kaart te gaan zetten. Aan de verkiezing doen in totaal maar liefst 77 landen mee. Zoë heeft het enorm naar haar zin in Tokyo en dit legt ze vast in een aantal vlogs waarvan vandaag de eerste werd gepubliceerd op haar YouTube kanaal, klik hier. Op 9 november aanstaande is de grote dag waarop de knappe brunette zichzelf mag gaan bewijzen tijdens de finale van Miss International 2018. Aan haar lengte zal het in ieder geval niet liggen, want Zoë is één van de langste missen met haar 1.83 m. Zou de knappe brunette er in slagen om voor de tweede keer in de geschiedenis de Miss International kroon mee naar huis nemen? Wij hebben in ieder geval hoge verwachtingen!