Patty Brard voor & na afvalrace

Category: ★ Entertainment News

Patty Brard is in de afgelopen maanden enorm veel afgevallen. Vol trots deelt ze dan ook regelmatig een kiekje op Instagram van haar nieuwe lijf. Vandaag post ze een interessante voor en na foto van haar transformatie. Het verschil is gigantisch groot en Patty lijkt veel meer te stralen dan voorheen. De presentatrice voelde zich in haar oude lijf dan ook niet gelukkig, toch vraagt Patty zich af of het überhaupt mogelijk is om happy te zijn met overgewicht? In haar nieuwe vierdelige documentaireserie wordt dit onderwerp veelvuldig besproken met ervaringsdeskundigen. De documentaireserie heet ‘vetgelukkig’ en is vanavond om 20.25 te zien op NPO3.

View this post on Instagram

Ik kan het niet mooier maken dan het is en dat hoeft ook niet! Ik ben @vetgelukkig in mijn nieuwe lichaam maar vroeg me af of je überhaupt gelukkig kan zijn in een voller lichaam….vanavond om 20.25 uur presenteer ik samen met @diederikjekel de 4delige documentaire “VetGelukkig” op @npo_3 ! Met dank aan @richard_groenendijk voor de fotocollage! 🙈 @nikkietutorials voor een mooi gesprek en alle andere mensen die zich zo bloot gaven! Duizend maal dank! #vetgelukkig #fatessentials #vet #feiten #gesprekken #fatshaming #tips #beauty #beautyliesintheeyesofthebeholder #love #begood #bekindtoyourself #bekindtooneanother Hoop dat jullie kijken, als je niet van voetbal houdt! 😂❤️🙏

A post shared by Patty Brard (@pattybrard) on