Best Dressed Celebs @ The Angel Ball ’18

Gisteravond vond het jaarlijkse Angel Ball plaats in New York. Het Angel Ball wordt gesponsord door Casa Noble Tequila en staat erom bekend hoe goed het verzorgd wordt. De presentatie wordt ieder jaar uitstekend geregeld en ook het decor is absolutely gorgeous. Het aller belangrijkste is dat met het Angel Ball ieder jaar miljoenen worden opgehaald voor kankeronderzoek. Het gala is dan ook opgericht om geld op te halen voor onderzoek naar lymfeklierkanker en leukemie. Bekende celebs pakken dan ook graag uit om voor dit goede doel een flink bedrag te doneren op een mooie manier.  De beste looks van de avond zijn die van Ashlee Simpson, Sofia Resing, onze Nederlandse trots Bregje Heinen en Nina Agdal.

Ashlee Simpson

Klik in de foto op het pijltje naar rechts voor meer foto’s van Ashlee Simpson’s look.

Model Sofia Resing

Bregje Heinen

Nina Agdal

Onze favoriete look is absoluut die van Bregje Heinen, welke celebrity krijgt van jou vijf sterren?