The Diamond Factory transformeert op 2 en 3 november in een waar Lois Jeans Magasin. Lois Jeans zal namelijk met hele hoge kortingen hun samples en stock gaan verkopen op deze gigantische sale. Dit is dus jouw kans om Lois’ meest exclusieve fits en flares met kortingen tot 70% te bemachtigen. Buiten Lois iconische fits kun je ook zeldzame, handgemaakte items uit Spanje aan je garderobe toevoegen. De Lois Jeans Sample en Stock Sale vindt plaats in The Diamond Factory onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens de sale maak je ook nog eens kans op extra hoge kortingen en gifts.

Praktische informatie:
2 november 10:00 –  20:00
3 november 10:00 – 15:00

Er kan zowel met cashgeld als met pin betaalt worden op locatie.

Parkeergelegenheid:
Q-park centre East Wibaustraat 3 
Q-park Weesperplein Eerste Boerhaavestraat  

Locatie:
The Diamond Factory
Nieuwe Achtergracht 102
1018 WT Amsterdam