Romee Strijd & Laurens van Leeuwen GETROUWD!

Category: ★ Entertainment News

Romee Strijd en haar grote liefde Laurens van Leeuwen zijn in het geniep getrouwd. Dit heeft het stel vandaag bevestigd aan NU.nl. Romee en Laurens zijn al 8 jaar samen en wonen inmiddels een aantal jaren in New York City. Daarnaast heeft het stel een huis in Amsterdam. De trouwerij is dan ook niet alleen vanuit romantisch oogpunt maar heeft ook een praktische reden. Romee zegt er zelf het volgende over tegen NU.nl: “Het is gewoon fijn dat je een officiële status samen hebt als je samenwerkt en daarbij de hele wereld over reist”. De twee zijn dus officieel aan elkaar verbonden maar het trouwfeest moet nog komen. Voorlopig moeten we dus nog even wachten op de verliefde trouwfoto’s.

View this post on Instagram

Just wanted to share with you guys that we took it a little easy on youtube, and instagram lately, we realized that it’s so important to sometimes take a step back and realize what you have and to be grateful for this. I needed this space lately to re-center myself and you know what.. that’s okay, sometimes you need to go back to a space where you can find out what really makes you happy. I personally realized that my family, my friends, but also the people I work with make me happy. I never forgot this but sometimes nowadays this image get portrayed that other stuff should make you happy, for example suffering, designer clothing, money, etc. Ofcourse people like to post this stuff because it keeps us all driven, because we all would like to have specific things, but lets all sometimes stand still and realize there’s no luck in those things, but only in ourselves. 🙌🏼❤️

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

View this post on Instagram

keep moving

A post shared by Laurens van Leeuwen (@laurensvleeuwen) on

View this post on Instagram

today was a good day

A post shared by Laurens van Leeuwen (@laurensvleeuwen) on

View this post on Instagram

Hola señorita bonita 🇪🇸

A post shared by Laurens van Leeuwen (@laurensvleeuwen) on

View this post on Instagram

👋🏼

A post shared by Laurens van Leeuwen (@laurensvleeuwen) on