Romee Strijd en Laurens van Leeuwen GETROUWD!

Romee Strijd en haar grote liefde Laurens van Leeuwen zijn in het geniep getrouwd. Dit heeft het stel vandaag bevestigd aan NU.nl. Romee en Laurens zijn al 8 jaar samen en wonen inmiddels een aantal jaren in New York City. Daarnaast heeft het stel een huis in Amsterdam. De trouwerij is dan ook niet alleen vanuit romantisch oogpunt maar heeft ook een praktische reden. Romee zegt er zelf het volgende over tegen NU.nl: “Het is gewoon fijn dat je een officiële status samen hebt als je samenwerkt en daarbij de hele wereld over reist”. De twee zijn dus officieel aan elkaar verbonden maar het trouwfeest moet nog komen. Voorlopig moeten we dus nog even wachten op de verliefde trouwfoto’s.

View this post on Instagram

keep moving

A post shared by Laurens van Leeuwen (@laurensvleeuwen) on

View this post on Instagram

today was a good day

A post shared by Laurens van Leeuwen (@laurensvleeuwen) on

View this post on Instagram

Hola señorita bonita 🇪🇸

A post shared by Laurens van Leeuwen (@laurensvleeuwen) on

View this post on Instagram

👋🏼

A post shared by Laurens van Leeuwen (@laurensvleeuwen) on