Anna Nooshin samen met tattoo artist?

Category: ★ Entertainment News

De geruchtenmolen rondom Anna Nooshin’s relatie status is flink beginnen te draaien nadat een bekende Amerikaanse celebrity tattoo artist een foto heeft geplaatst van een tatoeage die hij bij Anna heeft gezet en ook bij zichzelf. Zo zette hij zijn initialen NZ ‘Nassim Zeta’ op de pols van Anna Nooshin. Andersom zette hij bij zichzelf Anna’s initialen AN. De tatoeage duidt er op dat er meer speelt dan alleen een goede vriendschap tussen de twee. Al reageert Anna wel heel casual onder één van de foto’s ‘Haha dutch caption love it. You are the best, see you in Amsterdam’. Hieruit wijst nou niet echt dat er meer speelt dan vriendschap, toch? Maar wat zou er dan wel achter de tatoeages kunnen zitten? To be continued…

View this post on Instagram

A N @sirzeta #jonboytattoo @moxytimessquare

A post shared by c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on

View this post on Instagram

💕liefde💕

A post shared by c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on