DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK43)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Muriëlle van Schaik

Muriëlle is een Nederlandse it-girl die in twee jaar tijd enorm populair is geworden op Instagram. Naast haar social media account heeft ze haar eigen online magazine. Muriëlle haar retro-styletje en haar knappe koppie zorgen ervoor dat haar feed er super insta-perfect uitziet.

https://www.instagram.com/p/Bdk0FZgBJ9R/?taken-by=murielle

 

Oumayma Elboumeshouli
Als je door de feed van Oumayma scrollt is het alsof je in een luxe magazine bladert met de meest professionele foto’s. Alle foto’s zijn op elkaar afgestemd en het stijlgevoel van Oumayma is on point.

 

The Style Stalker
The Style stalker plaatst heel veel leuk streetstyle foto’s van vrouwen uit de modewereld. Het fijne is dat je overspoeld wordt met gekleurde looks. Daarnaast is dit account heel ‘echt’ het is niet zo in scene gezet als sommige andere accounts en dat is heerlijk voor de afwisseling.