Sinds een aantal weken is modedocumentaire ‘McQueen’, over het leven van fashion designer Alexander McQueen, in de Nederlandse bioscopen te zien. Nu al is dit de best bezochte modedocumentaire ooit bekeken in Nederland. In totaal gingen er al zo’n 17.000 mensen naar de film die in 20 bioscopen door heel het land wordt vertoond. Hiermee heeft McQueen de film ‘Dior and I’ ingehaald, deze film trok destijds ca. 16.000 bezoekers. ‘McQueen’ laat het leven zien van een talentvolle Britse modeontwerper die een roerig leven leidde, alle details over de documentaire lees je hier. De documentaire is voor iedereen interessant of je nu wél of niet een modeliefhebber bent omdat het gaat over struggles waar tegenwoordig ook veel mensen mee te maken hebben. Denk aan de prestatiedruk die voortkomt uit het grootschalige gebruik van sociale media. De trailer van de documentaire zie je hieronder.