Must Know About: Delilah Cosmetics

Misschien kende je het merk al wel, maar misschien ook nog niet, Delilah Cosmetics bestaat al jaren in de UK maar in Nederland maakte het pas een jaar geleden haar entree. Tegenwoordig zit er dus een prachtige Delilah Flagshipstore aan de Leliegracht in Amsterdam. Hier wordt je voorzien van het beste make-up advies en weten de dames in de winkel je precies te vertellen welke producten goed bij jouw huidtype passen. Wij hebben onlangs een bezoekje aan dit mooie make-up paradijs gebracht. Dit bezoek was één en al verwennerij, zo kregen we een prachtig make-upje aangemeten en advies over het aanbrengen van de producten, score! Leuk weetje,Delilah Cosmetics wordt onder andere gebruikt door Miss Nederland en voor shoots van bekende tijdschriften als Linda Magazine. Gaaf toch?

https://www.instagram.com/p/BcC9dAWHl6i/?taken-by=delilah_flagship_store