Must See: de Nieuwe Hunkemöller Doutzen Stories collectie

Gisteravond werd de nieuwe Doutzen Stories collectie voor Hunkemöller gelanceerd in The Soho House in Amsterdam. Onder het genot van een drankje én de beats van manlief werd het tweede deel van de sexy Doutzen Stories lingerie setjes  voor het eerst getoond. De campagne beelden die Hunkemöller vandaag heeft vrijgegeven zijn stuk voor stuk prachtig. De collectie bestaat uit verschillende blauwe satijnen items, denk aan een mooie body en een schitterende kimono. De Doutzen Stories collectie shop je op de Hunkemöller webshop. Let wel, wees er snel bij, want de collectie beloofd heel snel uitverkocht te zijn.

https://www.instagram.com/p/Bpk–FFgwEK/

Krijg jij ook zin om meteen naar de Hunkemöller te rennen na het zien van deze beelden?