Must See: JLo siert cover in Style Magazine

Jennifer Lopez, aka JLo, staat in de maand december op de cover van het Amerikaanse InStyle Magazine. De zangeres showt in het magazine trots haar lichaam met wel een heel pikante foto. Ze draagt namelijk een jurk die niets verhullend is. Op haar 49-jarige leeftijd ziet ze er echter nog uit om door een ringetje te halen, WOW wat is deze vrouw nog strak en gespierd. Daarnaast is er geen rimpeltje te bekennen bij misses Lopez.. goeie genen zullen we maar denken 😉 Lees het interview met Jennifer voor InStyle magazine hier. Daarnaast vind je hier alle prachtige beelden van de shoot.

View this post on Instagram

December 2018 @instylemagazine

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

View this post on Instagram

December 2018 @instylemagazine

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on