Must See: De Kardashian-Jenner zusjes als VS Angels

Wow, wow, wow, de Kardashian-Jenner zusjes weten ons telkens weer te verbazen, zo ook dit jaar met hun Halloween look. Kim Kardashian is altijd gek geweest op Halloween en daarom moest ze ook dit jaar samen met haar zusjes de show stelen. In samenwerking met Victoria’s Secret zorgden ze voor één van de meest spectaculaire Halloween looks ever. Oké, dit is geen transformatie op het niveau dat je doodsbang wordt máár daarom niet minder spectaculair. De zusjes toverden zichzelf namelijk om tot ware Victoria’s Secret Angels, als je niet beter weet zou je bijna denken dat ze allemaal topmodellen zijn. Toen we vanochtend als eerste het filmpje van Kendall Jenner zagen dachten we trouwens wel even, échhht? Gezien zij de afgelopen jaren wél als model in de Victoria’s Secret show meeliep had het ons ook niets verbaasd als zij nu écht een angel zou zijn.