Bella, Gigi & Kendall onderdeel van Victoria’s Secret show

De zusjes Gigi en Bella Hadid en hun beste vriendin Kendall Jenner zijn dit jaar weer van de partij tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show, aldus Daily Mail. Op sociale media werden namelijk een aantal posts gedeeld die duidelijk maken dat de zusjes en hun BFF er weer bij zijn. Zo meldde Brian Atwood, de designer van de schoenen van de modellen, dat hij niet konden wachten om te zien hoe Gigi en Kendall op zijn ontwerpen zouden lopen. Daarnaast meldt het officiële Victoria’s Secret Instagram account vandaag dat Bella Hadid weer onderdeel is van de show. Vorig jaar ontbrak Kendall Jenner tijdens de meest begeerde fashion show omdat zij een contract had getekend met concurrent La Perla. Gigi en Bella liepen vorig jaar wel gewoon mee, ondanks dat er nog even sprake was dat Gigi geen Chinees visum zou krijgen, gezien de show toen plaatsvond in Shanghai. Vanuit Nederland is in ieder geval Romee Strijd er weer bij, zij zal ook dit jaar weer vol trots de Angel Wings mogen dragen. Naast Romee lopen Yasmin Wijnaldum en Myrthe Bolt mee in de show. Helaas is er dit jaar geen plek voor Sanne Vloet en Roosmarijn de Kok, zij liepen de afgelopen drie jaar mee als Nederlandse modellen in de show. Vandaag werd tevens bekendgemaakt welke artiesten er op zullen treden, namelijk Bebe Rexha, The Chainsmokers, Halsey, Kelsea Ballerine, The Struts, Rita Ora en Shawn Mendes. Angel Taylor Hill heeft de eer om de show te openen op 2 december aanstaande in New York!

Kunnen jullie ook niet wachten tot we de knappe modellen weer kunnen zien schitteren op de Victoria’s Secret catwalk?