Eind november zal de Runstraat in de 9 straatjes van Amsterdam een juwelenparadijsje rijker zijn. Met al 7 eigen winkels in België, breidt I.Ma.Gi.N. Jewels uit naar Nederland. In België is het sieradenmerk al razend populair en dit succes willen de Belgische ontwerpers ook graag in Nederland doorvoeren. I.Ma.Gi.N. Jewels verkoopt sieraden met een hele luxe uitstraling voor een zeer toegankelijke prijs. Daarnaast speelt het merk continue in op de laatste trends, zodat je met de sieraden gemakkelijk een vleugje style toebrengt aan je outfit. I.Ma.Gi.N. vindt het belangrijk dat je met sieraden je persoonlijkheid kunt uitdrukken. De collecties zijn in verschillende materialen ontworpen, van sterling zilver en natuurlijke stenen tot 18 karaat goud en diamanten. Kun je niet wachten tot de winkel in de negenstraatjes geopend is? Dan shop je I.Ma.Gi.N. Jewels heel gemakkelijk online op hun webshop.