Voormalig Miss Nederland lanceert boek Happy Life 365

Kelly Weekers was Miss Nederland in 2011, is lifestyle deskundige van RTL Boulevard, life and business coach met een Masters Degree in klinische- en gezondheidspsychologie, moeder van Scottie en vrouw van John Ewbank. Yes, ze heeft het allemaal, is een leuk mens en staat super positief in het leven. Laat haar nou precies daarover een boek hebben geschreven, namelijk ‘Happy Life 365’. Het boek van Kelly Weekers kwam afgelopen week uit en daarmee werd een droom in vervulling gebracht. Happy Life 365 gaat over hoe je op een simpele manier met eenvoudige handvatten je dagelijks leven nog gelukkiger kunt maken. Thema’s als zelfvertrouwen, gezondheid, vriendschap, werk, social media en relaties worden besproken om zo op een simpele effectieve manier om te gaan met negativiteit, stress en piekeren. Onderwerpen waar we maar al te vaak tegen aanlopen en daarbij kunnen we allemaal zo nu en dan wel wat hulp gebruiken. Happy Life 365 is dus het perfecte zelfhulpboek voor een nog leuker leven, je bestelt het boek hier voor €20,99.

View this post on Instagram

Als je geen verwachtingen hebt dan word je ook niet snel teleurgesteld. Die verwachtingen, en hoe je ze realistisch houdt, bespreek ik uitgebreid in #HappyLife365 En zo had ik al van te voren met mezelf afgesproken, al koopt niemand mijn boek (behalve mijn moeder natuurlijk uit medelijden) ik ben en blijf trots op de inhoud waar ik al jaren 100% achter sta. Maar ja, zonder verwachtingen misschien minder teleurstellingen, maar ook hele mooie verrassingen. Want, wat blijkt, de interesse in mijn boek is ongekend. Vandaag mocht ik op 'audiëntie' komen bij de drukkerij want daar wordt as we speak de TWEEDE DRUK van Happy Life 365 gemaakt. SERIEUS?! Het boek ligt niet eens in de winkels en de eerste druk wordt lachend in de pre-order uitverkocht. De stress die ik de afgelopen maanden heb gehad tijdens het maken van het boek in combi met een eigen bedrijf, het moederschap met een peuterpuber in huis, een man die af en toe ook wat aandacht wilt, en een hond die ook wel een keertje een rondje búiten de tuin om wilt lopen (djeeez wat zijn ze allemaal veeleisend 😜) maken jullie lezers allemaal goed. De eerste druk is uitverkocht, in één woord: WOW! Enige nadeel: daarmee is de pre-order actie nog maar kort geldig. Wil jij bij jouw boek gratis mijn online programma krijgen (t.w.v. 59 euro) zorg dan dat je hem NU bestelt via de link in mijn bio of swipe up in stories! 🙏 #HappyLife365 #tweededruk #thankyouverymucho #AntikBatik #Suite22 #fashionsuitereport

A post shared by Kelly Weekers (@kelly_weekers) on