Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Caroline Receveur
Caroline is de eigenaresse van het super populaire Wander Tea, simpelweg een heerlijke thee collectie in prachtige verpakkingen. Naast dat Caroline een échte business babe is, is het een dame met smaak. Haar outfits zijn voor veel vrouwen inspirerend omdat ze zich heel volwassen maar ook heel jong kan kleden. Voor ieder wat wils zullen we maar zeggen. Caroline is niet vies van een beetje kleur, een leopard printje of een glimmertje hier en daar.

View this post on Instagram

S T A Y D E T E R M I N E D 📷 @raiamarialaura

A post shared by Caroline Receveur 🦂 (@carolinereceveur) on

 

Zoë Isabella Poetry
Zoë haar instagram pagina is een waar sprookje, het is écht alsof je in een Scandinavische film bent beland. De foto’s zijn allemaal heel erg perfect op elkaar afgestemd, heerlijk om bij weg te dromen. Heel realistisch? Nee. Maar haar outfits zijn daarentegen dan wel weer heel erg draagbaar.

 

Esmée Geeratz
Esmee Geeratz is de dochter van Marco Geeratz, of wel de man van Chantal Janzen. Het is dan ook niet zo gek dat ze de styling doet voor &C Magazine. In deze rol mocht ze al vele bekende Nederlanders kleden. Door haar werk als styliste weet ze precies wat er speelt op het gebied van fashion trends. Deze kennis kan ze goed toepassen als moderedacteur voor Jan Magazine. Deze dame heeft dus al een behoorlijke CV opgebouwd en een heel leuk creatief Instagram account die je moet volgen.

https://www.instagram.com/p/Boo2lvuCv51/?taken-by=esmee_geeratz

View this post on Instagram

Casa di Isabeau Zoë Sieraad 🌞

A post shared by Esmée Geeratz (@esmee_geeratz) on

https://www.instagram.com/p/BnfxiK1C9SA/?taken-by=esmee_geeratz