Dit waren de Best Dressed Celebs @ The MTV EMA’S

Category: ★ Fashion News, Best Dressed Celebs

Gisteravond waren de MTV EMA’s in Bilbao Spanje. De beste acts wereldwijd werden beloond. De grote winnares van de avond werd Camila Cabello, zij haalde maar liefst drie awards binnen, zij won in de categorieën best artist, best video en best song. Martin Garrix maakte kans op de best electronic act maar won helaas niet, zijn concurrent Marshmello ging er met de winst vandoor. Jack $hirak was de grote kanshebber voor de best worldwide act en net als Lil Kleine vorig jaar won hij die gewoon! Hij is dan ook super dankbaar en kan het bijna niet geloven. Naast alle award uitreikingen waren er ook een hele hoop mooie looks te zien op de red carpet en daarom hebben wij de best dressed celebs van de avond voor je op een rijtje gezet.

Dua Lipa

Sofia Reyes

Jourdan Dunn

Ashlee Simpson

View this post on Instagram

Love you Bilbao!! 💕💕💕 #MTVEMAs

A post shared by Ashlee Simpson Ross (@ashleesimpsonross) on

Camila Cabello

Hailee Steinfeld

Rose Bertram

Rita Ora

 

Vanuit Nederland waren Monica Geuze, Kay Nambiar, Jack $hirak, Koen Kardashian en Jamie Li bij de MTV EMA’s aanwezig. 

View this post on Instagram

Bilbao @mtvnl @mtvema

A post shared by MONICA GEUZE (@monicageuze) on

View this post on Instagram

Ready #mtvema @mtvnl 🤘🏼

A post shared by Koen Pieter van Dijk (@koenkardashian) on